Голова наглядової ради «Дніпра»: Зараз ми ведемо переговори з авторитетними тренерами

Поділитися
© Roger Price
Голова наглядової ради дніпропетровського «Дніпра» Ігор Коломойський повідомив, що клуб після відставки Володимира Безсонова з посади головного тренера веде переговори з авторитетними фахівцями. Про це він розповів інтерв'ю газеті «Спорт-Експрес», яке було опубліковано в понеділок, 20 вересня.
Голова наглядової ради дніпропетровського «Дніпра» Ігор Коломойський повідомив, що клуб після відставки Володимира Безсонова з посади головного тренера веде переговори з авторитетними фахівцями. Про це він розповів інтерв'ю газеті «Спорт-Експрес», яке було опубліковано в понеділок, 20 вересня.Ігор Коломойський при цьому відзначив, що Вадим Тищенко, який після відставки Володимир Безсонова (на фото) був призначений виконуючим обов'язки головного тренера, має всі шанси попрацювати з командою до зимової перерви. «Зараз ми ведемо переговори з авторитетними тренерами, і якщо той, на кому ми зупинимо свій вибір, буде готовий приступити до роботи негайно, ми не станемо відкладати його призначення в довгий ящик. У той же час я не раджу скидати з рахунків Тищенка - нехай він у свій час і сказав, що бачить себе лише асистентом», - сказав він. Ігор Коломойський також відзначив, що довго не роздумував над заявою про відставку, поданою Володимиром Безсоновим. «Так, тому що і гра команди, і результати останнім часом були далекі від того, що хотіли б бачити вболівальники та акціонери "Дніпра". - сказав він. - Ми не потрапили до групового турніру Ліги Європи, втратили завойовані на старті чемпіонату позиції, а на завершення - ще й програли "Севастополю", який знаходиться на дні турнірної таблиці. Більше того, маючи у розпорядженні класних нападаючих, Безсонов вважав за краще виставити у цій зустрічі трьох опорних півзахисників і всього одного форварда. Хоча керівництво клубу неодноразово звертало увагу тренера на те, що він зловживає оборонною тактикою, і той обіцяв, за винятком поєдинків з грандами, випускати як мінімум двох». У той же час Ігор Коломойський відзначив, що названі ним раніше кандидатури на пост головного тренера «Дніпра» Юрія Сьоміна і Франка Райкаарда «вже не актуальні». Нагадаємо, Володимир Безсонов звільнився 18 вересня після того, як «Дніпро» поступився ПФК «Севастополь» із рахунком 2:1. Тижнем раніше відбулася перша тренерська відставка в нинішньому Чемпіонаті України - зі своєї посади пішов головний тренер «Севастополя» Сергій Шевченко.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі