Ф'юрі не зможе провести реванш проти Усика в жовтні – промоутер

Поділитися
Ф'юрі не зможе провести реванш проти Усика в жовтні – промоутер © EPA-EFE/ALI HAIDER
Боб Арум упевнений, що бій відбудеться.

Промоутер Боб Арум висловився про потенційну дату реваншу між абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

"Тайсон з нетерпінням чекає на реванш. Мабуть, він відбудеться в листопаді чи грудні, тому що він не зможе зробити це в жовтні. Хлопець тренувався цілий рік, а тепер знову повертатися до зали немає жодного сенсу.

Тому кінець листопада, початок чи середина грудня буде ідеальним часом для реваншу", – сказав Арум у коментарі Sky Sports Boxing.

При цьому в бесіді з порталом talkSPORT Арум зазначив, що поєдинок може пройти навіть пізніше.

"Там є пункт про реванш, а Тайсон ним скористався. Бій відбудеться або наприкінці цього року, або на початку наступного року. Він знову пройде в Ер-Ріяді. Цей контракт підписали обидва боксери.

Перший бій вийшов таким чудовим та спірним. Багато хто вважає, що переміг Тайсон, хтось вважає, що Усик заслужив на перемогу, яку він здобув. Подивимося, що станеться у реванші. Думаю, що за будь-якого результату буде великий інтерес. Я хотів би побачити Тайсона в ролі переможця реваншу. Вірю у це".

Нагадаємо, 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів. Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він відібрав у британця пояс WBC, а також зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO.

Ще до першого бою стало відомо про пункт про реванш у контракті боксерів. При цьому організатори називали дату 12-13 жовтня.

Раніше повідомлялося про те, що Усик може зберегти звання абсолютного чемпіона світу до реваншу з Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі