Голова ХОДА Кучер обговорював з Ярославським долю "Металіста"

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Голова ХОДА Кучер обговорював з Ярославським долю "Металіста" © rush.org.ua
У ході розмови Ярославський зазначив, що зацікавлений у розвитку футболу в Харківській області.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер обговорював з бізнесменом Олександром Ярославським долю футбольної інфраструктури "Металіста". Про це пише Сергій Жуков в своїй статті "Пристрасті по "Металісту" для DT.UA.

"Ми обговорювали це... Пан Ярославський зазначив, що він зацікавлений у розвитку футболу в Харківській області. Однак над своєю участю в долі "Металіста" він ще розмірковує", - розповів Кучер.

За словами автора матеріалу, колишній власник клубу не дуже схвально відгукувався про команду-двійника, заявляючи, що "не знає такого "Металіста".

"Також попрікав таких собі "біляфутбольних людей", що ті блокують процедуру банкрутства й користуються створеною ним інфраструктурою, уникаючи при цьому прямих обвинувачень на адресу Стороженка", - пише журналіст.

Про плани повернення у великий футбол, як зазначає Жуков, і відновлення "Металіста" зокрема Ярославський говорить ухильно, даючи зрозуміти, що повернути бренд і відродити команду він був би не проти. Але погашати накопичені Курченком борги бажанням абсолютно не горить.

"Ситуацію ускладнює й та ж таки "спецконфіскація". Безпосередньо ознайомлені з ситуацією співрозмовники DT.UA припускають, що після неї кредиторам буде набагато складніше домогтися задоволення вимог. У боржника, яким формально є ПАТ "ФК Металіст", а не Курченко особисто, не залишилося практично нічого, крім імені. Майно, яке Харківський суд міг пустити з молотка, щоб заплатити футболістам, уже конфісковане Черкаським судом. У рамках зовсім іншого, кримінального, а не господарського процесу. І борги після конфіскації нікуди не поділися", - резюмує автор.

Читайте також: Названо список кредиторів харківського "Металіста"

Детальніше про проблеми харківського "Металіста" та шляхи їх вирішення читайте у статті Сергія Жукова "Пристрасті по "Металісту".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі