Футболісти збірної України увійшли до топ 5 найкращих та найгірших трансферів АПЛ

Поділитися
Футболісти збірної України увійшли до топ 5 найкращих та найгірших трансферів АПЛ Олександр Зінченко © FC Arsenal
Два українці потрапили до протилежних рейтингів.

Футболісти збірної України Олександр Зінченко та Михайло Мудрик увійшли до протилежних рейтингів трансферів за підсумками поточного сезону в англійській Прем'єр-лізі.

Свою оцінку переходам гравців дав портал Goal.com.

Зінченко перейшов до лондонського "Арсеналу" з "Манчестер Сіті" влітку минулого року за 34,5 мільйона євро без урахування бонусів. Він став лідером "канонірів", які боролися за чемпіонство. У підсумку українець посів четверте місце у списку найкращих трансферів сезону.

Найкращим трансфером стало підписання "Манчестер Сіті" форварда Ерлінга Холанда (з "Боруссії" Д), а до топ 3 увійшли Габріел Жезус (з "Ман Сіті" до "Арсеналу") та Свен Ботман (з "Лілля" до "Ньюкаслу").

Мудрик перейшов у "Челсі" з "Шахтаря" у січні за 70 мільйонів євро без урахування бонусів. В АПЛ українець провів 14 матчів і зробив 2 асисти, не зумівши поки що заявити про себе у складі лондонців. У результаті український вінгер посів четверте місце у списку найгірших трансферів сезону.

Перше місце в антирейтингу посів Рішарлісон (з "Евертона" до "Тоттенхема"), а до топ 3 потрапили Марк Кукурелья (з "Брайтона" до "Челсі") та Калвін Філліпс (з "Лідса" до "Манчестер Сіті").

Раніше повідомлялося про те, що "Манчестер Сіті" втретє поспіль виграв чемпіонат Англії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі