Футболісти збірної України прокоментували вихід команди у плей-офф кваліфікації на ЧС-2022

Поділитися
Футболісти збірної України прокоментували вихід команди у плей-офф кваліфікації на ЧС-2022 Плей-офф відбудеться у березні © ФФУ
Українці продовжують боротьбу за путівку до Катару.

Футболісти збірної України Олександр Зінченко та Тарас Степаненко прокоментували вихід команди у плей-офф кваліфікації на ЧС-2022.

"Ми виконали завдання-мінімум - вийшли у плей-офф. Ми дуже переживали, це було помітно, але в результаті проявили характер і перемогли. Всі хлопці молодці, це була гра на результат. Останнім часом нас часто просять грати в гарний футбол, але сьогодні є результат – і це найголовніше”, – сказав Степаненко.

"Зараз емоції у роздягальні – хлопці віддали всі сили на футбольному полі, здобули потрібний результат. Дякую збірній Франції, що теж не підвели. Дякую Бущану за неймовірний сейв наприкінці першого тайму. Він стався перед моїми очима, думав, що м'яч уже у воротах. Він зробив щось неймовірне і підштовхнув усю команду бігти вперед", - сказав Зінченко.

Нагадаємо, збірна України посіла друге місце у групі слідом за Францією та пробилася до плей-офф кваліфікації ЧС-2022.

Жеребкування плей-офф відбудеться 26 листопада, а матчі заплановані на березень наступного року. Команди проведуть півфінали та фінали, за підсумками яких визначаться три останні учасники ЧС від Європи.

Раніше стали відомі всі можливі суперники збірної України у плей-офф кваліфікації ЧС-2022.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі