Футболісти збірної України прокоментували невдачу в матчі проти Болгарії

Поділитися
Футболісти збірної України прокоментували невдачу в матчі проти Болгарії Матч завершився з рахунком 1:1 © УАФ
Українці не зуміли переграти свого суперника.

Футболісти збірної України Тарас Степаненко та Андрій Ярмоленко прокоментували підсумок товариського поєдинку проти Болгарії.

"М'яч не йшов у ворота, а грали непогано. Створили багато моментів, але треба їх реалізовувати. Подивилися статистику - ми повністю переграли суперника, пропустили одну контратаку. Складно щось сказати, коли створюєш стільки моментів і не забиваєш. М'яч просто не йшов. у ворота, таке буває. Сподіваюся, у матчі з Боснією все буде інакше", - сказав Ярмоленко.

"Повністю переграли, навіть не знаю, скільки там було небезпечних моментів і ударів по воротах суперника. Взагалі в одну калитку, мали вигравати в 4-5 голів, навіть 6, можливо. Бувають такі матчі, коли ти постійно атакуєш, пропускаєш контратаку Так, м'яч просто не хотів летіти у ворота - то в захисника потрапить, то воротар здорово зіграв, то не вистачило якихось сантиметрів, у гола забили з офсайду. Будемо сподіватися, що залишили забиті м'ячі важливий матч", - повідомив Степаненко.

Товариський матч Україна – Болгарія завершився із рахунком 1:1. Українські футболісти завдали 36 ударів проти 4 у суперника.

Наступний матч збірна України проведе 16 листопада на виїзді проти Боснії та Герцеговини. Це буде заключний та вирішальний матч відбору на ЧС-2022.

Раніше повідомлялося, що лідер збірної України віддав бонуси за Євро-2020 на благодійність.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі