Футболіст "Зорі" Павло Худзік помер у лікарні після серйозного ДТП

Поділитися
Футболіст "Зорі" Павло Худзік помер у лікарні після серйозного ДТП Павло Худзік, не приходячи до тями, помер у лікарні © Іво Ілічевич
29-річний футболіст потрапив в аварію на одній з найбільш небезпечних трас України - Київ - Черкаси. Його без свідомості доставили в лікарню з черепно-мозковою травмою, а ввечері 8 березня хавбека не стало.

Увечері 8 березня 29-річний футболіст луганської "Зорі" Павло Худзік помер у лікарні міста Золотоноша, куди був доставлений після серйозного ДТП, що сталася 6-го числа на 140-му кілометрі траси Київ - Черкаси.

Очевидці аварії повідомляють, що позашляховик Nissan X Trail виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв столкнвение з VW Polo, за кермом якого перебував Худзік. Футболіст якраз їхав у Київ після гри дублюючих складів "Зорі" та "Іллічівця". В результаті зіткнення водій японського авто помер на місці. Решта чотири пасажири не постраждали, а Худзік був доставлений в лікарню Золотоноші.

Медики відчайдушно боролися за життя футболіста, розглядалося питання про переведення Худзіка в Київ, однак після консультацій лікарі вирішили, що транспортувати потерпілого в стані коми не можна. В результаті, було прийнято рішення чекати, проте незабаром Худзік помер.

Читайте також: Український журналіст розповів подробиці загибелі футболіста Гусіна

Павло Худзік народився в місті Теофіполь, футбольну кар'єру розпочав у 2003 році в рідній Хмельницької області - в Красилові, пізніше виступав за бурштинський "Енергетик", ФК "Львів" і київської "Оболоні", а з 2011 року захищав кольори "Зорі". У Прем'єр-лізі Худзік відіграв близько 100 матчів, забивши в них 13 голів.

Додамо, що Худзік став другим футболістом "Зорі", який помер за останні два роки: раніше в результаті тривалої хвороби (пухлина мозку) у віці 24 років пішов з життя півзахисник Максим Білий.

6 жовтня на трасі Київ - Харків, поблизу Полтави у ДТП загинув екс-футболіст збірної України, півзахисник "Дніпра", ЦСКА, "Шахтаря", "Іллічівця", донецького "Металурга" і "Ворскли" Сергій Закарлюка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі