Футболіст "Кривбасу", що зазнав фінансового краху, повернувся до Донецька

Поділитися
Футболіст "Кривбасу", що зазнав фінансового краху, повернувся до Донецька
Український півзахисник Володимир Прийомов буде знову виступати в донецькому "Металурзі".

27-річний хавбек Володимир Прийомов став першим придбанням "Металурга" під час літнього міжсезоння, повідомляє football.ua. Українець повернувся до табору "металургів" після тривалої перерви.

Прийомов став одним із перших футболістів "Кривбасу", що зазнав фінансового краху, якому знайшли нове місце роботи. Раніше контракт із "Ворсклою" підписав півзахисник Денис Дедечко.

У складі криворізької команди Прийомов провів 16 матчів, в яких забив 3 голи. Раніше вихованець одеського футболу, як і його земляк Андрій Воронін провів кілька років у Німеччині, однак не зумів закріпитися в якій-небудь з німецьких ліг і в 2005 році повернувся в Україну, де підписав контракт з донецьким "Металургом".

Завдяки своїй грі Прийомов пішов на підвищення - в донецький "Шахтар", в якому практично не грав. Потім - оренда в "Чорноморець", виступ у першій лізі і в чемпіонаті Росії (самарські "Крила Рад"). У 2012 році футболіст перейшов в "Кривбас", де провів непоганий сезон.

Нагадаємо, що наприкінці травня стало відомо, що криворізька команда, яка не змогла прибути на заключний матч чемпіонату української Прем'єр-ліги з "Волинню", була позбавлена атестації у Федерації футболу України. А це означає, що дворазовий володар бронзових медалей "Кривбас"може бути виключено зі змагань, а його місце займе ужгородська "Говерла".

Тим не менш, "Кривбас" вже подав апеляцію на рішення ФФУ - це звернення буде розглянуто протягом тижня. За інформацією "Спорт-Експрес в Україні", переговори про продовження фінансування команди тривають.

Нагадаємо, що "Кривбас" фінішував у чемпіонаті Прем'єр-ліги України на 7-му місці. !zn

Читайте також:

Найуспішніший тренер в історії "Кривбасу" залишив команду

У "Чорноморці" спростували інформацію про фінансові проблеми

Провал в чемпіонаті змусив керівництво "Карпат" виставити на трансфер 19 гравців

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі