Формула-1: Росберг став переможцем Гран-прі Бахрейну

Поділитися
Формула-1: Росберг став переможцем Гран-прі Бахрейну Росберг знову обійшов Хемілтона © twitter.com
Пілот "Мерседеса" впевнено обійшов всіх конкурентів на нічній трасі.

В Бахрейні відбувся другий етап сезону Формули-1. Переможцем основної гонки вдруге поспіль став Ніко Росберг з "Мерседеса".

Кваліфікацію етапу виграв діючий чемпіон світу Льюіс Хемілтон, проте старт гонки британець з "Мерседеса" провалив через контакт з Валттері Боттасом з "Вільямса".

Росберг відразу скористався проблемами напарника і вирвався на перше місце, а за ним по ходу всієї гонки слідував Кімі Райкконен з "Феррарі". При цьому Себастьян Феттель не зміг стартувати, так як двигун боліда італійської команди загорівся.

Підсумком стала перемога Росберга, який після піт-стопів легко утримував перевагу над Райкконеном в 5-6 секунд, а Кімі тим часом не підпускав Хемілтона.

"Це безумовно був чудовий вікенд. Ключовим елементом успіху став вдалий старт. Від цього я відштовхувався і намагався контролювати гонку", - сказав переможець відразу після гонки.

twitter.com

Читайте також: Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Австрії

Таким чином, Росберг здобув вже дві перемоги і в особистому заліку випереджає Хемілтона на 17 очок. Третім йде Даніель Ріккардо з "Ред Булла".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі