Фонсека взяв на себе провину за поразку від "Янг Бойз"

Поділитися
Фонсека взяв на себе провину за поразку від "Янг Бойз" Фонсека провалився з "Шахтарем" у кваліфікації ЛЧ © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" прокоментував виліт "гірників" з кваліфікації Ліги чемпіонів.

Паулу Фонсека взяв на себе провину за поразку від "Янг Бойз" у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Перш за все, хочу привітати "Янг Бойз". Хочу сказати, що ми насправді засмучені. Дуже прикро, що не вдалося пройти цей етап, тому що однією з наших головних цілей було дістатися до групового етапу Ліги чемпіонів. Все одно більшу частину матчу ми знову вели гру. У той же час в першому таймі вони чекали, коли ми помилимося. Так розпочався і другий тайм, до того моменту, як "Янг Бойз" забив перший м'яч. У нас ще до цього було два хороших шанси, але потім "Янг Бойз" реалізував два з трьох своїх моментів.

Потім у нас знову були хороші можливості. У нас було багато моментів і в першому таймі, і в другому. На жаль, нам не вдалося їх реалізувати сьогодні. Ми сьогодні засмучені. Хочу сказати: за все, що тут сталося, відповідальний тільки я. Це виключно моя вина", - підкреслив Фонсека.

"Не шукайте відповідальних серед гравців. Я вже казав: за те, що сьогодні сталося, відповідаю я. Гравці повністю віддавалися. Якщо суперник забивав нам м'ячі, зрозуміло, що ми помилилися", - зазначив тренер.

Також Фонсека підкреслив, що синтетичне поле не вплинуло на результат матчу: "Як і говорив, я не шукаю відмовок. Синтетичне поле - зовсім не причина нашої сьогоднішньої невдачі. Є тільки одна людина, яка відповідальна за цю поразку. Ця людина - я".

Нагадаємо, після перемоги у Львові "гірники" програли в Швейцарії з тим же рахунком 0:2, а потім поступилися в серії пенальті (2:4).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі