Фонсека не хоче, щоб його порівнювали з Луческу

Поділитися
Фонсека не хоче, щоб його порівнювали з Луческу Фонсека вважає "Шахтар" одним з топ-клубів © ФК Шахтер
Португальський тренер планує зберегти склад і грати в атакуючий футбол.

Новий головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека в інтерв'ю програмі "Профутбол" зазначив, що хотів би уникнути порівнянь з екс-тренером "гірників" Мірчею Луческу.

"У Португалії добре знають "Шахтар" і вважають його одним з топ-клубів. Це не тільки моя думка - будь-якого португальського тренера. Тому я довго не думав над пропозицією. Я розумію, що всі будуть згадувати про Луческу, але у мене є маленький плюс. Я поки не розумію, що місцева преса пише про мене, тому моїм нервам буде спокійніше. Луческу - це Луческу, а Фонсека - це Фонсека. Не треба порівнювати. Мені потрібно зосередитися на своїй роботі. Я дуже поважаю Луческу, але у мене своя філософія", - сказав Фонсека.

Фонсека підкреслив, що хотів би зберегти нинішній склад "Шахтаря": "Коли обговорювали деталі контракту з президентом і генеральним директором, то навіть не обговорювали можливі зміни в складі клубу. Хочу, щоб всі гравці залишилися, і саме з них буду будувати команду. Я поважаю не тільки "Шахтар" як клуб, але і кожного гравця персонально".

Крім того, португалець пообіцяв, що "гірники" будуть грати в атакуючий футбол: "Я обираю схему 4-4-2, але думаю, не варто розкривати секрети про те, як вона працює, ви побачите це на полі. "Шахтар" буде грати в атакуючий футбол".

Нагадаємо, Мірча Луческу залишив "Шахтар" після 12 років у клубі. Румунський фахівець вже підписав контракт з "Зенітом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі