Луческу офіційно очолив "Зеніт"

Поділитися
Луческу офіційно очолив "Зеніт" Луческу тренуватиме "Зеніт" © ФК Шахтер
Екс-тренер "Шахтаря" продовжить кар'єру в Росії.

Колишній головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу підписав контракт з пітерським "Зенітом". Угоду підтвердив офіційний сайт російського клубу.

Контракт підписано за схемою "2+1", який фактично є повноцінним трирічним контрактом, тому що є умова, згідно з якою, якщо після закінчення другого року жодна з сторін письмово не повідомляє іншу про припинення співпраці, автоматично вступає в силу третій рік.

За даними російських ЗМІ, зарплата Луческу в "Зеніті" складе 4 мільйони євро, а на трансфери екс-тренер "гірників" отримає 54 мільйони євро. За інформацією Tribuna.com у "Шахтарі" Луческу також заробляв 4 млн євро за сезон.

Луческу очолив "Шахтар" у травні 2004 року, зумівши виграти за 12 років з командою 22 трофеї, в тому числі Куок УЄФА 2009 року, ставши абсолютним рекордсменом клубу за тривалістю перебування на посаді головного тренера і кількістю проведених матчів. Луческу вісім разів ставав кращим тренером України, а про відставку румунського фахівця було оголошено після перемоги "гірників" у фіналі Кубка України 21 травня.

Читайте також: "Потрібно вчитися жити без Містера": в "Шахтарі" прокоментували відхід Луческу

Варто відзначити, що головним претендентом на вакантний пост в "Шахтарі" вважається головний тренер португальської "Браги" Пауло Фонсека.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі