Фоменко заявив, що "далеко не всі команди хочуть їхати в Україну"

Поділитися
Фоменко заявив, що "далеко не всі команди хочуть їхати в Україну" Тренерський штаб збірної сформований ще не до кінця © football.ua
Головний тренер української збірної розповів, чому спаринг-партнерами "жовто-синіх" стали Кіпр і Уельс.

Збірна України зіткнулася з труднощами при виборі спаринг-партнерів в рамках підготовки до Євро-2016. Головний тренер національної команди Михайло Фоменко розповів, що не всі команди хочуть їхати в Україну.

"Ми не з числа тих команд, які можуть вибирати, кого хочуть. Нам сказали, з якими командами ми зможемо зіграти, а ми вже обрали тих, кого змогли. Далеко не всі команди зараз хочуть їхати в Україну, - підкреслив Фоменко в інтерв'ю сайту "Футбол 24".

Уельс був обраний через схожість в стилі гри з командою Північної Ірландії, британський стиль. А Кіпр був обраний, тому що більше ніхто не хотів грати з нами. Мені здається, ви не розумієте ситуації. Таке враження, що наша команда нарозхват. Але як тільки кажуть, що ми хочемо зіграти гру вдома...".

Також Фоменко розповів про вибір місця дислокації збірної під час чемпіонату Європи, яким стало місто Екс-ан-Прованс на південно-сході Франції поблизу Марселя: "Ті люди, які їздили дивитися, кажуть, що ніяких проблем немає, і там є всі необхідні умови для підготовки. Вибирали з доступних варіантів, адже багато команд відразу після виходу у фінальну частину вже зайняли левову частку місць для дислокації, в цьому вони мали перевагу. А ми грали ще й матчі плей-офф, тому вибирали з того, що залишалося".

Що стосується тренерського штабу збірної, то в ньому поки що не вистачає однієї людини: "Тренерський штаб сформований, за винятком одного прізвища".

Нагадаємо, збірна України 24 березня зіграє з Кіпром, а 28 березня - з Уельсом. Також українці проведуть кілька матчів вже перед чемпіонатом Європи. Суперники поки невідомі. "Цим питанням займаються УФІ і менеджер збірної. Коли вони наберуть якусь кількість команд, 2-4 команди, з них ми і будемо вибирати", - підкреслив Фоменко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі