Фоменко вважає, що "Золотий м'яч" заслужив футболіст, який проявив себе на ЧС-2014

Поділитися
Фоменко вважає, що "Золотий м'яч" заслужив футболіст, який проявив себе на ЧС-2014 На думку Фоменко, "Золотий м'яч" повинен отримати хтось із збірною Німеччини © twitter.com/DFB_Team
Головний тренер збірної України візьме участь у визначенні кращого футболіста 2014 року. На відміну від букмекерів і ряду фахівців фахівець з України вважає, що "Золотий м'яч" має отримати один з героїв мундіалю в Бразилії.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що "Золотий м'яч" заслужив футболіст, який проявив себе на чемпіонаті світу-2014.

На відміну від букмекерів, які вважають головним претендентом на титул португальця Кріштіану Роналду, який разом зі своєю збірною провалився на бразильському мундіалі, Фоменко натякає на те, що приз повинен дістатися одному з героїв ЧС.

Напевно тренер збірної, який також прийме у голосуванні і напевно вплине на загальний результат, натякає на представників збірної Німеччини, яких в списку претендентів на "Золотий м'яч" - шестеро.

Згідно з котируваннями букмекерських контор, найбільші шанси серед німців отримати нагороду мають воротар Мануель Нойер і атакуючий футболіст Томас Мюллер. До речі, Нойер був визнаний кращим воротарем чемпіонату світу, що загалом логічно, адже голкіпер пропустив всього три голи за весь турнір.

Також одним з реальних претендентів на "Золотий м'яч" є і Ліонель Мессі, який завоював в Бразилії срібні медалі, а заодно отримав звання кращого футболіста турніру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на приз найкращому тренеру року претендує двоє аргентинський і двоє німецьких фахівців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі