Новим господарем ФК «Металіст» стала група компаній «ГазУкраїна»

Поділитися
Новим власником ФК «Металіст» замість Олександра Ярославського стане група компаній «ГазУкраїна».

Група компаній «ГазУкраїна» досягла домовленостей щодо придбання футбольного клубу «Металіст» (Харків) у бізнесмена Олександра Ярославського.

«Компанія підтримає команду на відповідальному етапі розвитку і виступить в якості інвестора футбольного клубу», - повідомляється у понеділок на офіційному сайті клубу.

«Поділяючи стурбованість Олександра Ярославського за долю команди, наша компанія погодилася виступити в якості інвестора клубу і забезпечити його стабільне фінансування. Це дозволить зберегти колектив і продовжити розвиток команди. Для нас велика честь підтримати ФК «Металіст», і ми будемо докладати максимальних зусиль для продовження славних традицій однієї з найстаріших команд українського футболу», - відзначають в «ГазУкраїні».

- Ярославський розпорядився готувати ФК „Металіст“ до продажу

Як повідомлялося, 23 грудня Ярославський домовився про продаж «Металіста» 27-річному харківському бізнесмену і юристу Сергію Курченку, якого журналісти пов'язують з компанією «ГазУкраїна».

24 грудня 2012 року Ярославський заявив, що склав із себе повноваження президента ФК «Металіст» (Харків) і передав зобов'язання по його фінансуванню іншому інвестору.

Раніше повідомлялося про те, що депутати Харківської міськради ухвалили звернення до голови облради Сергія Чернова з проханням передати у комунальну власність Харкова ОСК «Металіст».

Перед цим Геннадій Кернес заявляв, що стадіон «Металіст» має бути повернений у комунальну власність Харкова. «Якщо комунальне підприємство передадуть в юрисдикцію міста, то міська влада запропонує Олександру Ярославському сісти і домовитися - як правильно ділити дохід і як правильно обслуговувати цей стадіон, в тому числі і хто буде прибирати за межами стадіону після футбольних матчів. А то виходить, що територіальна громада володіє стадіоном, а структури Ярославського - керують і розпоряджаються», - сказав він.

У той же час президент харківського «Металіста» Олександр Ярославський назвав це «махновщиною» і заявив, що готовий віддати Кернесу і стадіон, і команду. «Я таке чув. Вся країна вже, напевно, чула про це ... З цього приводу рекомендую подзвонити тому, хто заварив цю, вибачте за вираз, махновщину - Кернесу. У нього влада. Він, напевно, може дозволити собі забрати стадіон, експлуатація якого обходиться у 20 млн гривень на рік», - заявив Ярославський. !zn

Читайте також:

Президент «Металіста» покинув свій пост

Кернес поскаржився, що харківський стадіон «Металіст» працює неефективно

Ярославський погрожує перестати фінансувати «Металіст»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі