"Фіорентина" зазнала другої розгромної поразки поспіль напередодні гри з "Динамо"

Відео
Поділитися
"Фіорентина" зазнала другої розгромної поразки поспіль напередодні гри з "Динамо" "Фіорентина" не зуміла здолати "Наполі" © Napoli Fc
"Фіалки" програли "Наполі" і суттєво погіршили шанси на фініш у зоні Ліги Чемпіонів. Втім, тепер флорентийцам слід зосередитися на єврокубковій битві з "Динамо".

Суперник "Динамо" по 1/4 фіналу Ліги Європи "Фіорентина" програла у 30-му турі чемпіонату Серії А "Наполі" 0:3.

Ця перемога стала першою для неаполітанців в останніх шести матчах у всіх турнірах. Нагадаємо, що перед цією зустріччю наставник господарів Рафаель Бенітес подавав у відставку, але вона не була прийнята керівництвом. Розгром дозволив "Наполі" обійти "фіалок" в турнірній таблиці і повернутися в зону Ліги чемпіонів, посівши четверте місце.

Що стосується "Фіорентини", то для команди це вже друга поспіль поразка з рахунком 0:3. Раніше підопічні Вінченцо Монтелли програли у другому поєдинку 1/2 фіналу Кубка Італії "Ювентусу".

Серія

30-й тур

"Наполі" - "Фіорентина" - 3:0 (1:0)

Голи: Мертенс, 23 (1:0). Хамшик, 71 (2:0). Кальєхон, 89 (3:0).

"Наполі" (Неаполь): Андухар, Маджо, Альбіоль, Кулібалі, Стрініч, Давид Лопес, Гаргано, Габбьядини (Хамшик, 64), Кальехон, Ігуаїн (Інсіньє, 76), Мертенс (Суніга, 82).

"Фіорентина" (Флоренція): Нету, Річардс, Басанта, Савич, Паскуаль, Бадель (Пісарро, 70), Куртич, Валеро, Салах, Ілічіч (Гомес, 46), Варгас (Хоакін, 58).

Попередження: Кулібалі, 42. Варгас, 42. Стрініч, 63. Давид Лопес, 81.

Суддя: Дамато.

12 квітня. Неаполь. Стадіон "Сан Паоло".

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Фіорентина" відбудеться 16 квітня в Києві о 20:00 на НСК "Олімпійський". Через тиждень - "фіалки" будуть приймати українців у себе на "Артеміо Франкі".

Читайте також: Триразового переможця єврокубків "Парму" оголошено банкрутом

У рамках 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Динамо зіграло 2:2 з Зорею, дозволивши супернику двічі порівнювати рахунок по ходу матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі