Фінляндія обіграла Боснію та Герцеговину та обійшла Україну у групі відбору на ЧС-2022

Відео
Поділитися
Фінляндія обіграла Боснію та Герцеговину та обійшла Україну у групі відбору на ЧС-2022 Фінляндія здобула перемогу у меншості © uefa.com
Українці опустилися на третій рядок.

У суботу, 13 листопада, у Зениці відбувся поєдинок відбірного турніру чемпіонату світу-2022, в якому зустрічалися збірні Боснії та Герцеговини та Фінляндії.

Поєдинок завершився з рахунком 3:1 на користь Фінляндії. Гості відкрили рахунок на 29-й хвилині, проте практично одразу залишились у меншості.

Друга половина почалася з ще одного голу фінів – Лод зміцнив перевагу своєї збірної.

Боснійці продовжили атакувати та навіть забили гол – Менало за двадцять хвилин до кінця зустрічі відіграв один м'яч. Коли здавалося, що господарі зможуть перевернути гру, вони знову пропустили – О'Шонессі після стандарту забив третій гол збірної Фінляндії.

Зазначимо, що у середині першого тайму пенальті у Фінляндії не реалізував Пуккі.

Боснія та Герцеговина – Фінляндія – 1:3

Голи: Менало, 69 - Форсс, 29, Лод, 51, О'Шонессі, 73.

Боснія та Герцеговина: Шехич, Ахмедоджич, Санічанин, Колашинац (Демирович, 39), Чивіч, Хаджіахметович (Прцич, 56), П'янич (Сушич, 66), Цимирот (Гояк, 56), Стеванович, Превляк, Крунич (Менало, 66).

Фінляндія: Градецьки, О'Шонессі, Лод, Форсс (Ніссіля, 46), Райтала, Хямяляйнен, Камара, Шюллер, Іванов (Араюрі, 80), Вяйсянен, Пуккі (Йенсен, 80).

Попередження: П'янич, Прцич.

На 25-й хвилині Пуккі (Фінляндія) не реалізував пенальті (воротар).

Таким чином Фінляндія набрала 11 очок і тепер посідає друге місце в групі, обійшовши Україну (9). На першому місці французи, які у разі успіху у сьогоднішньому поєдинку проти Казахстану гарантують собі пряму путівку на мундіаль.

У Боснії та Герцеговини сім очок – команда втратила шанси навіть на вихід у плей-офф кваліфікації.

У заключному турі відбору 16 листопада Фінляндія вдома прийматиме Францію, а Україна зіграє на виїзді проти Боснії та Герцеговини.

У фінальну частину чемпіонату світу потраплять 10 переможців груп та три переможці плей-офф. У ньому братимуть участь 10 команд, які посіли другі місця у групах та дві найкращі команди серед переможців Ліги націй, які не пройшли відбір на ЧС.

Раніше стала відома доля Петракова у разі невдачі збірної України у матчі проти Боснії та Герцеговини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі