Фінал Євро-2024: на кого ставлять вболівальники і букмекери

Поділитися
Фінал Євро-2024: на кого ставлять вболівальники і букмекери © facebook/UEFA EURO 2024
Останній матч чемпіонату буде між Англією та Іспанією

Фінал Євро-2024, в якому грають Англія та Іспанія, оцінили вболівальники та букмекери. Наразі більшість букмекерів віддають перевагу Іспанії, яка, на їхню думку, переможе у фіналі Євро-2024. Статистику перемог і поразок команд-фіналістів підрахували експерти Top Lead.

Водночас в очних зустрічах більше перемог зафіксовано в Англії – 13. Іспанія перемогла у зустрічах з Англією 10 разів. Обидві збірні чотири рази завершували поєдинки внічию.

Найбільший аргумент щодо Іспанії – три перемоги на Євро саме іспанських футболістів. Це були здобутки 1964, 2008 та 2012 років. Англія жодного разу не вигравала в чемпіонаті.

Нагадаємо, саме сьогодні, 14 липня, відбудеться фінальний матч чемпіонату Європи-2024 з футболу, у якому зіграють команди Іспанії та Англії. У прямому ефірі трансляція фіналу буде доступна на медіасервісі MEGOGO, але для цього потрібна передплата. Крім того, безкоштовно вирішальний матч покажуть регіональні телеканали "Суспільного" у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT). Поєдинок проходитиме у столиці Німеччини, Берліні, на Олімпійському стадіоні. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі