Федерація тенісу України не відправлятиме спортсменів на турніри з росіянами та білорусами

Поділитися
Федерація тенісу України не відправлятиме спортсменів на турніри з росіянами та білорусами ФТУ назвала турніри, де можуть виступати українці © Федерація тенісу України
У ФТУ зазначили, що дотримуватимуться наказу Міністерства молоді та спорту.

Федерація тенісу України (ФТУ) підтримала рішення Міністерства молоді та спорту заборонити національним збірним виступати на турнірах за участю росіян та білорусів.

Заяву опублікувала пресслужба ФТУ :

"Федерація тенісу України згідно з наказом Міністерства молоді та спорту №2031 від 12.04.2023 не відряджатиме офіційні делегації на змагання де беруть участь представники Російської Федерації та Республіки Білорусь.

Федерація тенісу України планує відряджати офіційні делегації лише на матчі Кубку Девіса, Кубку Біллі Джин Кінг, Зимові та Літні командні Кубки Європи, Європейську індивідуальну першість. Наразі у цих змаганнях не планується участь представників Російської Федерації та Республіки Білорусь. Якщо ситуація зміниться, та представники країн-агресорів будуть допущені до змагань, виїзди офіційних делегацій Федерації тенісу України на ці змагання будуть скасовані".

Варто зазначити, що українські тенісисти продовжують виступати на турнірах із росіянами та білорусами під егідою WTA та ATP в індивідуальному порядку. Обидві асоціації не усунули представників двох країн.

Раніше повідомлялося про те, що Україна програла Чехії у матчі Кубку Біллі Джин Кінг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі