Федерація фехтування України звернулася до суду Швейцарії щодо допуску росіян до змагань

Поділитися
Федерація фехтування України звернулася до суду Швейцарії щодо допуску росіян до змагань Україна оскаржуватиме рішення FIE © НФФУ
Це вже другий позов від України у спробі оскаржити рішення FIE.

Федерація фехтування України (ФФУ) подала заяву до Окружного суду Лозанни з проханням зупинити виконання рішення Міжнародної федерації фехтування (FIE) повернути росіян та білорусів до змагань.

Про це повідомила пресслужба ФФУ.

"Федерація фехтування України просить суд накласти заборону на будь-які дії, спрямовані на виконання рішення Позачергового конгресу FIE, з боку FIE та її органів", – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 10 березня Міжнародна федерація фехтування (FIE) прийняла рішення дозволити спортсменам із Росії та Білорусі знову виступати на турнірах під егідою організації у нейтральному статусі.

Варто зазначити, що раніше Федерація фехтування України звернулася до Спортивного арбітражного суду (CAS) у Лозанні з цього питання. У ФФУ наполягають, що Позачерговий конгрес FIE міг порушити низку правил етичного кодексу як складової статутів FIE, а його проведення не відповідало процедурі.

Раніше повідомлялося про те, що Федерація фехтування Норвегії відмовилася відправляти спортсменів на турніри через допуск росіян та білорусів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі