ФБУ буде дискваліфіковувати тих, хто не з'явився у збірну без поважної причини

Поділитися
ФБУ буде дискваліфіковувати тих, хто не з'явився у збірну без поважної причини Бродський не приймає відмов без поважної причини
Новий президент федерації Михайло Бродський ініціював створення спеціальної комісії для розслідування.
Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський ініціював створення комісії з проведення розслідування щодо неприбуття шістьох гравців в жіночу національну команду, а також одного гравця (Євгена Сахнюка) - в молодіжну збірну, повідомляє офіційний сайт ФБУ.
Судячи з усього, мова йде про Олександру Курасову, Валерію Бережинську, Ольгу Мазніченко, Олесю Малашенко, Таїсію Бовикіну і Ганну Зарицьку - на відсутність цих гравців нарікав головний тренер жіночої збірної України Вадим Чечуро напередодні Євробаскету-2015. З турніру українська команда, нагадаємо, вже вилетіла. Що стосується Сахнюка, то останній сезон він провів у США, виступаючи за американський коледж "Ла Салль".
За словами Бродського, всі, хто без поважної причини не прибув у розташування збірної, будуть дискваліфіковані. Судячи з усього, таке нововведення торкнеться і чоловічої національної збірної.
Додамо, що подібний прецедент в українському баскетболі вже мав місце чотири роки тому. Тоді за відмову приїжджати в національну збірну ФІБА-Європа на прохання ФБУ дискваліфікувала Артура Дроздова, Кирила Натяжка, Романа Гуменюка й Олексія Леня. Дискваліфікація поширювалася тільки на турніри під егідою ФБУ та ФІБА-Європа. За великим рахунком постраждав тоді тільки Дроздов, який у підсумку пропустив півтора місяці.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі