Бродського обрано новим президентом Федерації баскетболу України

Поділитися
Бродського обрано новим президентом Федерації баскетболу України Михайла Бродського обрали головою баскетбольної федерації
Олександр Волков, який займав пост голови ФБУ протягом 7 років, зняв свою кандидатуру з виборів. У підсумку, його посаду міг дістатися двом кандидатам.

Новим президентом Федерації баскетболу України став Михайло Бродський. Його головним конкурентом на виборах був президент БК "Дніпро" Валерій Кондратьєв, однак у підсумку голоси розподілилися в 14 - 10 на користь Бродського.

За інформацією ЗМІ, генеральним секретарем ФБУ при Бродському стане Володимир Драбіковський, який очолює суддівський комітет ФБУ. На цій посаді він змінить Олександра Ларіна.

Нагадаємо, Олександр Волков, який займав пост президента ФБУ з 2007-го року, в останній момент зняв свою кандидатуру з виборів.

Михайло Бродський займається баскетболом з 1992-го року. Тоді Бродський став засновником київського клубу Денді-Баскет, який двічі ставав віце-чемпіоном України. Пізніше Бродський недовгий час фінансував запорізький Ферро, а з 2004-го року є співвласником БК "Черкаські Мавпи".

Також на прес-конференції, де було оголошено про перемогу Бродського, стало відомо, що американський фахівець Майк Фрателло більше не буде працювати на посаді головного тренера збірної України. За словами Бродського, на вакантний пост претендують молоді фахівці - екс-баскетболісти збірної Денис Журавльов, який працював у штабі Фрателло, та Євген Мурзін, який працював в "Будівельник" і "Говерлі". Також можливе призначення і колишнього головного тренера жіночої "Дніпра" і нинішнього наставника "Ферро-ЗНТУ" Кирила Большакова.

Чемпіоном української Суперліги став южненський Хімік, який у фіналі легко обіграв у серії до трьох перемог дніпропетровський "Дніпро". Южненці пройшли весь сезон в чемпіонаті без поразок, і здобули перший чемпіонський титул в своїй історії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі