Емері офіційно очолив ПСЖ

Поділитися
Емері офіційно очолив ПСЖ Емері буде працювати у Франції © PSG
Тренувати парижан буде колишній наставник Євгена Коноплянки.

ПСЖ офіційно призначив Унаї Емері на посаду головного тренера команди. Про це повідомляє офіційний сайт чемпіонів Франції.

44-річний спеціаліст підписав контракт з французьким грандом на два сезони з можливістю продовження ще на рік. Варто відзначити, що Емері змінив на чолі парижан Лорана Блана, який був відправлений у відставку напередодні.

"Очолити ПСЖ - велика честь для мене. За останні роки команда стала однією з найсильніших на континенті, а я зроблю все, щоб продовжити розвиток в цьому напрямку", - сказав Емері під час презентації.

Минулим клубом Емері була "Севілья", яку тренер привів до трьох поспіль перемог у Лізі Європи. Нагадаємо, у складі іспанської команди в минулому сезоні виступав вінгер збірної України Євген Коноплянка. Тепер тренувати "Севілью" буде аргентинець Хорхе Сампаолі.

Читайте також: Ібрагімович оголосив про відхід з ПСЖ

У минулому сезоні ПСЖ виграв чемпіонат Франції, а також став володарем Кубка Ліги і національного Кубка. У Лізі чемпіонів команда дійшла до чвертьфіналу, де поступилася англійському "Манчестер Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі