Емері присвятив перемогу у Лізі Європи померлому футболісту "Севільї"

Поділитися
Емері присвятив перемогу у Лізі Європи померлому футболісту "Севільї" Емері налаштував гравців у перерві © sevillafc.es
Головні тренери команд дали коментарі за підсумками фінального матчу Ліги Європи.

Вчора, 18 травня, відбувся фінальний матч Ліги Європи, в якому іспанська "Севілья" з рахунком 3:1 здобула перемогу над англійським "Ліверпулем". "Червоні" першими відкрили рахунок, однак підопічні Унаї Емері відповіли голом Гамейро і дублем Коке.

За словами Емері, у перерві команда зуміла зібратися, в результаті чого здобула позитивний результат, а титул тренер присвятив Антоніо Пуерті - футболісту "Севільї", який помер в 2007-му році від серцевого нападу.

"Ліверпуль" був сильнішим у першому таймі і міг виграти. Але можна сказати і навпаки. Забивши перший гол, ми стали набагато впевненіше в собі. У перерві спробували трошки психологічно перебудуватися. Ми зрівняли рахунок і усвідомили, що все ще в наших руках. Нам просто потрібно було бути самими собою".

"У перерві потрібно було щось міняти. "Ліверпуль" - відмінна команда, не дарма ж вони так швидко освоїлися на полі. Нам же потрібно було відчувати себе так, як на власному стадіоні. Вболівальники сьогодні дійсно були на висоті. Вони підтримували нас щосили і ми почували себе захищеними. З нами був і Антоніо Пуерта. До матчу ми говорили про те, що хочемо виграти фінал для всіх них".

Наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп підкреслив, що багато чого вирішив перший гол суперника:

"Ключовим був перший гол "Севільї", він вплинув на нашу гру. Ми перестали вірити в свій план і загубився на полі. Перестали грати просто і надійно, стали самі ускладнювати собі життя. Раптово зникла організація гри. Часом ми показували, на що здатні, іноді грали чудово. Але це були тільки відрізки, а нам потрібна стабільність".

"При рахунку 1:1 "Севілья" заволоділа інціатівою, а ми погано захищалися. У нас був час, цілих 44 хвилини, щоб все виправити, але ми так і не змогли. Ми розчаровані і засмучені, але цей досвід піде нам на користь. Ця поразка означає, що в наступному сезоні ми не будемо грати в єврокубках. Значить, буде зайвий час для тренувань, і ми його використовуємо. Ми обов'язково повернемося, але вже будемо сильніші".

Варто відзначити, що перемога в Лізі Європи принесла "Севільї" путівку в груповий етап Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі