Еліна Світоліна реабілітувалася за невдачі українців на Australian Open

Поділитися
Еліна Світоліна реабілітувалася за невдачі українців на Australian Open Еліна Світоліна здолала Світлану Кузнєцову
Нова зірка українського тенісу Еліна Світоліна обіграла в першому колі Відкритого чемпіонату Австралії дослідну росіянку Світлану Кузнєцову, яка у свої кращі роки займала друге місце у світовому рейтингу.

19-річна українська тенісистка Еліна Світоліна здолала у першому колі Australian Open досвідчену росіянку, дворазову переможницю турнірів Великого Шолома Світлану Кузнєцову - 6:3, 6:3.

У другому раунді на Світоліну чекає місцева тенісистка Олівія Роговська.

Таким чином, українці вдалося реабілітуватися за невдачі співвітчизників у другий день турніру: раніше Відкритий чемпіонат Австралії вже у першому колі покинули Сергій Стаховський, Леся Цуренко і Надія Кіченок.

Також у другому колі турніру у Мельбурні зіграє ще один українець Олександр Долгополов, який у першому раунді не залишив шансів литовцю Рікардасу Беранскісу.

Зазначимо, що свою перемогу Світоліна здобула за годину і 10 хвилин, "обдарувавши" суперницю чотирма ейсами. Уродженка Одеси вперше у кар'єрі виходить у друге коло Australian Open - в минулому році вона на старті змагань програла німкені Ангеліці Кербер.

Що стосується матчів Стаховського, Цуренко та Кіченок, то свої поєдинки вони проводили за складних погодних умов: в ці дні у Мельбурні стовпчик термометра піднявся до позначки "+41". У підсумку, погода все-таки вплинула на результати українців: зокрема Сергій Стаховський виграв перший сет протистояння з росіянином Теймуразом Габашвілі 7:6, але віддав дві наступні партії 4:6, 4:6, а вирішальний сет і зовсім провалив - 0:6.

Зазначимо, що 15 січня на корти арени "Мельбурн Парк" вийде Олександр Долгополов, який зіграє проти француза Жеремі Шарді. Світоліна ж проведе свій поєдинок на день пізніше. !zn

Читайте також:

Сергій Стаховський у напруженій боротьбі поступився у фіналі турніру у Сіднеї

US Open: українка Світоліна сенсаційно вибила з боротьби 17-ту ракетку турніру

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна планує увірватися у топ-30 до кінця сезону

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі