Експерт припускає, що "Динамо" може обійтися без посилення взимку

Поділитися
Експерт припускає, що "Динамо" може обійтися без посилення взимку Денис Гармаш може підсилити гру "Динамо" © football.ua
У розпорядженні Сергія Реброва є чимало досвідчених футболістів у запасі.

Колишній головний тренер збірної України і київського "Динамо" Йожеф Сабо його колишня команда знаходиться у вигідному положенні в зимове міжсезоння: тільки у випадку, якщо її залишать лідери, Сергію Реброву доведеться шукати посилення з боку. А так - можна обійтися без трансферів.

За словами Сабо, стабільної ситуації і глибині складу посприяє повернення в стрій лівого захисника Євгена Макаренка і центрального хава Дениса Гармаша, які пропустили більшу частину сезону через травми.

"Динамо" дуже добре укомплектована, хіба що, можливо, виникають питання по лівому захиснику. Якщо ніхто з лідерів взимку не покине команду, то посилення киянам не потрібно. В запасі сидять досить сильні хлопці, і навіть якщо хтось з основних вибуває, йому швидко знаходиться гідна заміна", - цитує Сабо телеканал "Футбол".

"Не вистачає в команді Гармаша, який прекрасно працює у відборі і добре підключається в атаку. Сидорчук, звичайно, непогано грає, талановитий хлопець, але не вистачає стабільності. Велозу теж молодець - виглядає значно краще, ніж у попередньому сезоні. Тому в опорній зоні, я думаю, у "Динамо" проблем немає, проте повернення Дениса додасть впевненості команді", - резюмував фахівець.

Нагадаємо, що Сергій Ребров і президент клубу Ігор Суркіс раніше заявляли, що "Динамо" буде шукати кандидата на позицію лівого захисника, проте це має бути гідний виконавець.

наприкінці грудня стало відомо, що Динамо відмовилося вести переговори зі " Спартаком " по трансферу Драговича. Центральний захисник став одним з ключових гравців команди в нинішньому сезоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі