Екс-тренеру збірної України Заварову не сподобалась гра команди в матчі проти Кіпру

Поділитися
Екс-тренеру збірної України Заварову не сподобалась гра команди в матчі проти Кіпру Заваров раніше входив в тренерський штаб збірної © ФФУ
Фахівець не зрозумів, які завдання були поставлені перед гравцями.

Екс-тренер збірної України Олександр Заваров розкритикував гру національної команди у матчі проти Кіпру, який завершився мінімальною перемогою "жовто-синіх" - 1:0.

"Гра не сподобалася. Скоріше за все, це через те, що не було провідних гравців збірної. Але я не зрозумів, чого хотіла команда, які були плани на гру... Гра залишає бажати кращого. Але я приблизно розумію, чому: люди після довгої перерви зібралися разом. Поки притираються. Думаю, ця гра повинна залишитися в історії, а в майбутньому все буде налагоджуватися.

Прогрес в тому, щоб всі лінії були злагоджені, кожен футболіст знав, що він робить на футбольному полі, всі колективно йшли у відбір і оборонялися. Цього трохи не вистачало. Коли у другому таймі вийшла молодь, яка вже грає в солідних клубах, гра дещо пожвавішала. Але все залежить від того, яке завзяття й яка мотивація у них є", - сказав Заваров.

Читайте також: Україна - Кіпр: найкращі фото матчу

Нагадаємо, в лютому Заваров отримав посаду радника президента ФФУ Андрія Павелка з питань підготовки національної команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі