Екс-гравець збірної України Гай переїхав у Росію

Поділитися
Екс-гравець збірної України Гай переїхав у Росію Гай буде грати в Росії © ФК "Кубань"
Український футболіст буде виступати за "Кубань".

Півзахисник Олексій Гай на правах вільного агента підписав контракт з російською "Кубанню". Угода розрахована на два роки.

"З самого початку переговорів позиція "Кубані" була цілком конкретною. Керівництво клубу чітко змалювало завдання, що стоять перед командою в сезоні, і мою роль в колективі. Саме це, мабуть, і вплинуло найбільшою мірою на мій вибір на користь переїзду в Краснодар.

Для мене дуже важливо бути частиною колективу, який ставить найвищі цілі в поточній першості. До того ж, підбір футболістів дозволяє досягати цих цілей", - підкреслив Гай.

Відзначимо, що останнім клубом 33-річного півзахисника була азербайджанська "Габала", за яку він виступав з початку 2015 року. Також раніше Гай грав за "Чорноморець", "Шахтар" та "Іллічівець". За збірну України півзахисник провів 29 поєдинків.

Читайте також: Екс-захисник "Зорі" Пилявський повернувся в Україну

Нагадаємо, у весняній частині минулого сезону за "Кубань" грав Євген Селезньов. Однак форвард достроково розірвав контракт з російським клубом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі