Джокович розібрався із Надалем на Олімпіаді-2024

Відео
Поділитися
Серб здобув легку перемогу.

У понеділок, 29 липня, відбувся матч 2-го кола тенісного турніру Олімпіади-2024, у якому зустрілися легендарні спортсмени Новак Джокович та Рафаель Надаль.

У поєдинку двох колишніх перших ракеток світу у Парижі 37-річний серб у двох партіях здобув впевнену перемогу над 38-річним іспанцем із рахунком 6:1, 6:4. Це була 60-та зустріч суперників. Рахунок 31:29 на користь Джоковича.

У третьому колі Олімпіади-2024 Новак Джокович зіграє з переможцем матчу Домінік Кепфер (Німеччина) - Маттео Арнальді (Італія).

Нагадаємо, Рафа Надаль має на своєму рахунку два золота Олімпіад. У 2008-му році в Пекіні він виграв турнір у одиночному розряді, а в Ріо-де-Жанейро-2016 виборов золоту медаль у парі з Марком Лопесом.

Саме Надаль у 2008 році не пустив Джоковича у фінал олімпійського турніру, вигравши з рахунком 6:4, 1:6, 6:4, а серб тоді завоював бронзу турніру.

Джокович є 24-разовим переможцем турнірів Великого шлему, а в активі іспанця 22 перемоги.

Раніше повідомлялося про те, що 38-річний Надаль та 21-річний Алькарас здобули перемогу в парі на старті Олімпіади-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі