Дванадцять матчів "Олімпіка" знаходяться під підозрою УЄФА

Відео
Поділитися
Дванадцять матчів "Олімпіка" знаходяться під підозрою УЄФА З "Олімпіка" можуть зняти очки © ФК Металіст
Два гравці донецького клубу вже побували на "допиті" у ФФУ.

Донецький "Олімпік" підозрюють у нечесній грі. УЄФА прямо вказав Федерації футболу України на матчі за участю донецького клубу - під підозрою перебуває відразу дванадцять ігор.

"Два тижні тому ми здійснили візит до Швейцарії і зустрічалися зі спеціальним підрозділом УЄФА, який моніторить 32 тисячі матчів щорічно, і вони прямо сказали, що у нас проблеми з "Олімпіком". 12 матчів донецької команди знаходиться під підозрою", - розповів глава Комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов в інтерв'ю програмі "ПроФутбол".

Раніше, нагадаємо, Комітет з етики та чесної гри ФФУ розібрав матч 24-го туру минулого сезону "Олімпік" - "Металіст" і передав матеріали до КДК ФФУ. Однак до "Металіста", за словами Кочетова у федерації претензій немає: "У нас є питання до окремих гравців "Олімпіка". Драченко в необґрунтованої ситуації йде двома ногами в підкат в своїй штрафній, збиваючи футболіста. Драченко має восьмирічний стаж професійного футболіста, досить технічний... Думаю, його дії були умисними для призначення пенальті. Дуже великі суми виграли ті, хто на останніх хвилинах робив ставки на третій забитий м'яч. Група експертів підтвердила, що в даному випадку футболісти з великою часткою ймовірності діяли не так, як повинні діяти професіонали. Їх дії були умисними для того, щоб був забитий м'яч".

Зазначимо, що Драченко і ще один гравець "Олімпіка" Владислав Огіря вже були викликані в Будинок футболу, де відповіли на запитання Комітету з етики та чесної гри. Донецький клуб може залишитися як мінімум без трьох очок у поточному чемпіонаті, а дисциплінарні санкції по відношенню до гравців можуть бути досить серйозними.

Читайте також: Гендиректор "Шахтаря" звинуватив ФФУ в розвалі українського футболу

Нагадаємо, у новому сезоні "Олімпік" стартував з нічиєї у матчі проти "Чорноморця" (2:2).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі