Довбик та Циганков стали трансферними цілями європейських топ-клубів – ЗМІ

Поділитися
Довбик та Циганков стали трансферними цілями європейських топ-клубів – ЗМІ Артем Довбик та Віктор Циганков © Getty Images
"Жирона" може заробити на продажі українців.

Футболісти збірної України Артем Довбик та Віктор Циганков з іспанської "Жирони" можуть продовжити кар'єру в інших європейських клубах.

За інформацією GOL digital, у послугах Довбика зацікавлені три італійські клуби. "Рома" бачить в українці потенційну заміну для Ромелу Лукаку, а "Ювентус" незадоволений грою серба Душана Влаховича і хоче взяти нового форварда.

Також інтерес до Артема має "Інтер". Скаути міланського клубу давно стежать за виступами українця, а "Інтер" готовий заплатити суму, яка влаштує "Жирону".

У підписанні Циганкова зацікавлений англійський "Тоттенгем". За інформацією Futbol Total, клуб АПЛ вже готовий розпочати переговори та активувати пункт викупу півзахисника, який прописаний у його контракті з "Жироною".

Джерело стверджує, що сума відступних за українця складає 30 мільйонів євро. Якщо Циганков дасть свою згоду, перехід може відбутися вже в зимове трансферне вікно.

Цього сезону Циганков зіграв 14 матчів за "Жирону", в яких забив три голи і віддав три результативні передачі в Ла Лізі. На рахунку Довбика вісім голів та чотири асисти у 15 матчах за команду у поточному розіграші чемпіонату Іспанії.

Раніше повідомлялося про те, що відомий український футболіст покине європейський клуб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі