"Донбас" здобув дві перемоги з представниками Конференції Схід

Поділитися
"Донбас" здобув дві перемоги з представниками Конференції Схід © hcdonbass.com
Український клуб виграв два поєдинки поспіль під час виїзного турне по Росії та Казахстану. Завдяки успіху донеччани повернули втрачені позиції в турнірній таблиці.

Донецький "Донбас" обіграв омський "Авангард" 2:0 у рамках чергового виїзного турне. Таким чином, після суботньої розгромної перемоги над казахстанським "Барисом" 6:2, підопічні Андрія Назарова везуть шість очок з дев'яти можливих.

Донеччани, як і раніше повертають втрачені позиції в турнірній таблиці: за заробленим очками вони вже наздогнали московський ЦСКА на четвертому місці. Однак за додатковими показниками москвичі знаходяться попереду конкурентів. Втім, у "Донбасу" зіграно на два матчі менше.

Наступний поєдинок донецька команда проведе 23 січня у Донецьку проти СКА із Санкт-Петербурга. Нагадаємо, що ця команда йде на другому місці у Конференції Захід.

"Авангард" (Омськ, Росія) - "Донбас" (Донецьк, Україна)

Голи: 50:20 Кашпар (больш.) - 0:1, 51:39 Дадонов (Конєв, Піганович - більш.) - 0:2

Авангард: Карлссон; Куляш - Півцакін, Калінін - Сьомін - Костіцин; Блатяк - Бублик, Ружичка - Попов - Пережогін; Лямін - Гончарів, Широков - Кур'янов - Іванов; Полещук - Махановський, Казіонов - Рассказов - Бердніков.

Донбас: Лацо; Коларж - Піганович, Лайне - Федотенко - Віртанен; Вілсон - Подградські, Дадонов - Недорост - Якуценя; Бартуліс - Конєв, Кагарлицький - Робітайл - Кашпар; Захаров - Белухін - Кііскінен; Сільницький.

Кидки: 30 - 26.

Штраф: 12 - 8.

Зазначимо, що вдруге у сезоні шатаутом відзначився словацький голкіпер "Донбасу" Ян Лацо, який вирушить на Олімпіаду у Сочі. Саме надійна гра словака, а також вдалі дії польових гравців у більшості дозволили українській команді відсвяткувати перемогу в Омську.

Примітно, що у першій зустрічі команд, яка відбулася у кінці вересня на льоду "Донбасу" підопічні Назарова розгромили опонента 6:1.

Нагадаємо, що до початку перерви у чемпіонаті Континентальної хокейної ліги "Донбас" проведе ще чотири матчі. Потім донецька команда буде без ігор майже місяць. !zn

Читайте також:

"Донбас" знову програв Континентальний Кубок у матчі з французьким "Руаном" (ВІДЕО)

Український хокеїст у топ-40 рейтингу кращих європейських юніорів

В Америці встановлено рекорд відвідуваності на хокейному матчі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі