"Донбас" вдруге в сезоні обіграв СКА і оформив путівку до плей-офф Кубка Гагаріна

Поділитися
"Донбас" вдруге в сезоні обіграв СКА і оформив путівку до плей-офф Кубка Гагаріна © hcdonbass.com
Підопічні Андрія Назарова стали одними з небагатьох, хто зумів двічі протягом сезону обіграти лідера чемпіонату КХЛ СКА із Санкт-Петербурга.

Донецький "Донбас" обіграв СКА із Санкт-Петербурга 4:2 і, довівши свій запас очок до 85, став недосяжним для інших команд, які ведуть боротьбу за плей-офф Кубка Гагаріна.

Вже зараз можна стверджувати, що український представник у Континентальній хокейній лізі вперше за два роки виступу у змаганнях продовжить боротьбу за головний трофей.

Суперник "Донбасу" визначиться нескоро - судячи з усього, боротьбу за розподіл місць у Західній конференції будуть вести аж до кінця регулярного чемпіонату на початку березня.

Підопічні Андрія Назарова стали однією з чотирьох команд в Лізі, яким вдалося двічі в сезоні завдати поразки грізному супернику: окрім донеччан це вдалося "Локомотиву", "Сибіру", "Салават Юлаєв" і "Торпедо". Однак так впевнено, як "Донбас", ці клуби не перемагали. Нагадаємо, що на початку чемпіонату українці виграли у СКА 4:2 в Санкт-Петербурзі.

У першому періоді команди обмінялися влучними пострілами, а у другій 20-хвилинці "Донбас" збентежив суперника голом у роздягальню - Євген Піганович виявився точним на добиванні після кидка Лукаша Кашпара. Ну а переможну крапку в матчі на 50-й хвилині поставив капітан команди і один з небагатьох українців у складі Руслан Федотенко.

Відзначимо, що наступний матч "Донбас" проведе 25 січня у Донецьку проти "Северсталі". !zn

Читайте також:

Шведський хокеїст вперше за 10 років пропустить матч своєї команди в НХЛ

МОК зобов'язав американську хокеїстку прибрати з шолома цитату з конституції США

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі