"Донбас" поступився у Владивостоці, перервавши п'ятиматчеву переможну серію

Поділитися
"Донбас" поступився у Владивостоці, перервавши п'ятиматчеву переможну серію "Донбас" перервав переможну серію © hcdonbass.com
Після успіху в Хабаровську підопічні Андрія Назарова не зуміли обіграти ще одну далекосхідну команду, програвши "Адміралу" і вперше за 14 матчів пропустивши у свої ворота більше двох шайб.

Донецький "Донбас" перервав серію з п'яти перемог, поступившись у Владивостоці місцевому "Адміралу" 1:4.

У поєдинку з новачком Континентальної хокейної ліги донеччани вперше за 14 матчів пропустили у свої ворота більше двох шайб, і це притому, що завдали більше кидків у ціль, ніж суперник. Однак чудові дії фінського голкіпера "Адмірала" Ніко Ховінена не дозволили українській команді здобути максимальну кількість очок.

Нагадаємо, що 2 грудня "Донбас" обіграв у Хабаровську місцевий "Амур" 4:0.

Матч розпочався досить жваво і до екватора першого періоду команди обмінялися результативними кидками - рахунок відкрили господарі, а за три хвилини відновив рівновагу кращий бомбардир "Донбасу" Максим Якуценя. Проте в цілому, стартова 20-хвилинка склалася для донецького колективу не найкращим чином. "Адмірал" більше нагнітав ситуацію біля воріт Майкла Лейтона, і в підсумку це принесло свої плоди перед перервою, коли німець Фелікс Шютц і швед Ріхард Гюнге організували другий гол у більшості.

У другому періоді "Донбас" тричі грав при меншій кількості гравців на льоду і одного разу "Адмірал" скористався чисельною перевагою. При цьому самі донеччани, опиняючись у більшості, не забили. Не вийшло закинути шайбу у ворота суперника у заключній 20-хвилинці. Цей ігровий відрізок пройшов у швидкому темпі і під диктування "Донбасу". Пристрасті на майданчику вирували і одного разу суддя призначив у ворота Лейтона штрафний кидок. Олексій Угаров реалізував його, оформивши дубль і остаточно знявши всі питання про переможця.

"Адмірал" - "Донбас" - 4:1 (2:1, 1:0, 1:0)

Голи: 7:23 Угаров - 1:0, 10:47 Якуценя (Дадонов, Робітайл) - 1:1, 19:37 Гюнге (Шютц - більш.) - 2:1, 25:54 Гречев (Порселанд, Нікітенко - більш.) - 3:1, 56:28 Угаров (буліт) - 4:1.

"Адмірал": Ховінен; Тернавський (6) - Порселанд (2), Угаров - Нікітенко (2) - Грачов; Осипов - Комодор, Берґфорс - Шютц - Гюнге; Антропов - Воробйов, Бортніков - Другов (2) - Соколов; Барбашов - Кузнєцов - Первушин, Лєснухін.

"Донбас": Лейтон, Коларж - Піганович, Лайне - Федотенко - Віртанен; Вілсон - Подхрадскі, Дадонов - Недорост - Якуценя; Бартуліс - Разін, Кашпар - Робітайл - Кііскінен; Торяник - Белухін - Захаров; Сільницький.

Кидки: 31 - 34.

Штраф: 12 - 20.

Відзначимо, що наступний матч "Донбас" проведе 6 грудня у Новокузнецьку проти місцевого "Металурга". !zn

Читайте також:

КХЛ оштрафувала ризьке "Динамо" за демонстрацію свастики і пригрозила виключенням

Ягр повторив снайперський рекорд НХЛ легендарного Маріо Лем'є

"Донбас" за булітами здолав ""Нафтохімік", продовживши переможну серію до чотирьох матчів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі