Долю вакантного місця в Прем'єр-лізі вирішить ФФУ

Поділитися
Долю вакантного місця в Прем'єр-лізі вирішить ФФУ ФФУ вирішить за Прем'єр-лігу © tsn.ua
Заплановані збори клубів УПЛ не відбулися, а ФФУ розглядає варіант з виключенням "Говерли".

В Одесі через відсутність кворуму сьогодні, 14 липня, не відбулися збори клубів Прем'єр-ліги, де повинна була вирішитися доля вакантного місця в УПЛ, яке звільнив донецький "Металург".

У коментарі "Вістям" віце-президент ФФУ Ігор Кочетов заявив наступне: "У середу в онлайн режимі відбудеться виконком, на ньому буде розглядатися питання, яке повинна була вирішити, напевно, Прем'єр-ліга".

Відзначимо, що "Іллічівець" сьогодні виступив з офіційною заявою, в якій вказав, що саме він повинен виступати в Прем'єр-лізі. А пізніше з'явилася інформація, що ФФУ може розглянути питання виключення з УПЛ "Говерли", яка не гасить свої заборгованості по зарплатах. У такому разі в елітний дивізіон потраплять і "Іллічівець", і "Сталь".

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний вважає, що жодних підстав знімати з турніру "Говерлу" немає. "Немає ніяких підстав для того, щоб "Говерла" не грала у Прем'єр-лізі. Можу вас запевнити, що "Говерла" буде грати в УПЛ. Це ж будь-яку команду так можна виключити, а у багатьох заборгованість більше, ніж у нас. Ми отримали атестат, а тепер комусь хочеться, щоб грали і "Сталь", і "Іллічівець"? Я вважаю, що так бути не може, - зазначив Грозний в інтерв'ю каналу "Футбол 1", - Нестор Шуфрич сказав, що до 31 грудня будуть закриті усі борги по 2014 року. "Говерла" кілька років поспіль залишається в Прем'єр-лізі за спортивним принципом, а це не всім подобається".

Читайте також: "Іллічівець" та "Сталь" мають рівні шанси зайняти місце "Металурга" в УПЛ

Нагадаємо, раніше про своє бажання заявитися в УПЛ заявила "Сталь" і вже навіть надрукувала афіші до матчу першого туру проти "Динамо", а гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін підтримав "Іллічівець".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі