"Дніпро" здобув перемогу в Маріуполі і закріпився на вершині турнірної таблиці

Відео
Поділитися
"Дніпро" здобув перемогу в Маріуполі і закріпився на вершині турнірної таблиці Селезньову вдалося забити 100-й гол за кар'єру © moskva.com
Дніпропетровська команда знову показала гарну та результативну гру в атаці, впевнено обігравши "Іллічівець" Миколи Павлова.

Здолавши на виїзді маріупольський "Іллічівець" 2:0, дніпропетровський "Дніпро" очолив турнірну таблицю чемпіонату Прем'єр-ліги України: тепер дніпряни попереду всіх не тільки за набраними очками, а й за забитими голами. У двох стартових поєдинках підопічні Хуанде Рамоса забивали п'ять разів.

Правда слід зазначити, що попереду матчі "Металіста", "Шахтаря", "Ворскли" і "Зорі", які також перемогли в першому турі і можуть цілком поповнити свій очковий багаж.

Маріупольці, виходячи на зустріч з "Дніпром", напевно пам'ятали про останній матч минулорічного чемпіонату, коли "синьо-біло-блакитні" відвантажили у їхні ворота 7 сухих м'ячів. Правда, та неприємна ситуація сталася з "Іллічівцем" у Дніпропетровську. Однак і цей факт давав команді з берегів Азова додаткову мотивацію - перед своїми глядачами колектив Миколи Павлова, колишнього тренера "Дніпра", повинен був грати з максимальною самовіддачею, але при цьому - чітко за установкою.

З перших хвилин гості почали атакувати, і стало зрозуміло, що розраховувати маріупольцям в першу чергу доведеться на стрімкі контратаки. Але "Дніпро" не давав можливостей для цього. А на 39-й хвилині Євген Коноплянка поставив логічну крапку в ігровому відрізку, який був повний атак його партнерів.

Після перерви маріупольці спробували зробити більший акцент на атаку, але їх запал швидко остудив Євген Селезньов. Форвард відгукнувся на подачу зі штрафного Руслана Ротаня, а голкіпер господарів Бажан помилився з вибором позиції і програв верхову дуель Селезньову. Дніпропетровський нападник оформив 100-й гол у своїй кар'єрі, тим самим потрапивши в компанію видатних українських виконавців.

У час, що залишився "Іллічівець" демонстрував непоганий контроль м'яча, атакував, але забити бодай гол престижу маріупольцям не вдалося. Денис Бойко записав у свій актив другий "шатаут" в чемпіонаті - непоганий дебют в таборі дніпропетровців.

"Іллічівець" - "Дніпро" - 0:2 (0:1)

Голи: Коноплянка, 39 (0:1). Селезньов, 52 (0:2).

"Іллічівець" (Маріуполь): Бажан, Бутко, Іщенко, Ордець, Путівцев, Ємельянов, Полянський, Чурко (Таргамадзе, 46), Окріашвілі, Федотов (Тотовіцкій, 88), Фомін (А. Мандзюк, 65).

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, В. Мандзюк, Мазух, Чеберячко, Стрініч, Канкава, Ротань, Джуліану, Селезньов (Калініч, 56), Коноплянка (Матеус, 71), Р. Зозуля (Політило, 79).

Покарання: Фомін, 10. Селезньов, 54. Окріашвілі, 61 (попередження).

Судді: Труханов (Харків), Шлончак (Черкаси), Левко (Чернівці).

19 липня. Маріуполь. Стадіон "Іллічівець".

Зазначимо, що 19 липня на стадіонах України в рамках другого туру чемпіонату Прем'єр-ліги зіграють "Говерла" - "Динамо", "Арсенал" - "Металіст" і "Металург" проти львівських "Карпат". 20 липня поміряються силами "Севастополь" і "Шахтар", "Волинь" і "Таврія", "Чорноморець" і "Ворскла". Закриє тур 22 липня поєдинок "Зоря" - "Металург" З.!zn



Читайте також:

У матчі першого туру "Динамо" володіло м'ячем більше, ніж "Шахтар", "Металіст" і "Дніпро"

"Таврію" позбавили трьох очок через колишнього тренера Семена Альтмана

У донецькому "Металурзі" з'явиться перший ірландець в українському чемпіонаті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі