"Дніпро" поки не підтвердив свій виїзд до Сімферополя на матч із "Таврією"

Поділитися
"Дніпро" поки не підтвердив свій виїзд до Сімферополя на матч із "Таврією" © virtual-sevastopol.ru
За три дні до проведення поєдинку з аутсайдером чемпіонату один з лідерів української Прем'єр-ліги сумнівається в тому, чи безпечно грати футбольний матч на окупованій території.

Черговий матч чемпіонату Прем'єр-ліги з участю кримської команди опинився на межі зриву: про доцільність виїзду на окуповану територію міркують у стані "Дніпра".

За інформацією телеканалу "Футбол", поки у "Дніпрі" не дали згоду на проведення матчу з "Таврією" у Сімферополі 5 квітня о 14:00.

Однак у дніпропетровській команді обіцяють визначитися з планами протягом вівторка: проблеми з організацією вояжу до Криму можуть виникнути у дніпропетровців у кількох напрямках: по-перше, поки невідомо, як саме поїде команда на місце подій, по-друге, за деякою інформацією, у Криму можуть вимагати в іноземних футболістів візи на в'їзд на територію РФ.

За інформацією українських ЗМІ, у "Дніпрі" розглядають варіант проведення матчу на нейтральному полі.

Приблизно у тій самій ситуації опинилася полтавська "Ворскла": попереду гра в Севастополі проти місцевої команди. Втім, за інформацією телеканалу, полтавці вже забронювали один із готелів на кримському узбережжі, а також розробили таємний маршрут для того, щоб дістатися до Криму.

Нагадаємо, що попередній домашній матч "Таврії" проти "Динамо" було перенесено до Києва, а зустріч "Севастополь" - "Металіст" і зовсім не відбулася: на прохання харків'ян її перенесли, але поки невідомо, на який термін. !zn

Читайте також:

"Таврія" і "Севастополь" залишаться без тренерів у разі переходу у російський чемпіонат

У ФФУ заявили про єдність українського чемпіонату: кримських команд в чемпіонаті РФ не буде

Букмекери суттєво знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі