"Дніпро-1" повернеться грати у рідне місто без бразильських легіонерів

Поділитися
© СК "Дніпро-1"
Команда знову виступатиме на "Дніпро-Арені".

Срібний призер минулого сезону УПЛ "Дніпро-1" повернеться з Ужгорода до Дніпра для виступів у національному чемпіонаті.

При цьому із легіонерів у команді може залишитися лише аргентинський півзахисник Домінго Бланко. Бразильські футболісти не захотіли бути так близько до фронту.

Про це повідомив комерційний директор клубу В'ячеслав Фрідман в інтерв'ю "Українському футболу".

"Після гри з ЛНЗ команда повертається до Дніпра. Будемо базуватись у рідному місті, проводитимемо ігри чемпіонату та Кубку на "Дніпро-Арені". Футболісти, звичайно, нервують. Непроста обстановка.

Бразильці всі їдуть. Бланко – вагається, переживає, навіть більше не від того, що щось прилетить, а з особистих питань. У нього сім'я живе у Барселоні, і якщо у нас, наприклад, буде кілька вихідних днів, як йому добиратися до Іспанії?

Є й наші українські хлопці, які родом не з Дніпра – вони теж дуже хвилюються і нервують, я не буду їх прізвищ називати. Місцеві хлопці – їм простіше, вони знають ситуацію у місті, проте нервують і вони. Прижились усі вже в Ужгороді, а зараз треба переїжджати".

Також представник клубу зазначив, що найближчим часом буде вирішено питання із новим головним тренером. Раніше у відставку пішов Олександр Кучер.

Нагадаємо, "Дніпро-1" вилетів із кваліфікацій Ліги чемпіонів та Ліги Європи, після чого не зміг пройти словацький "Спартак" у відборі Ліги конференцій і залишився без єврокубків.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" підписав футболіста з Танзанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі