"Дніпро-1" не вистояв у меншості проти словаків і вилетів з Ліги конференцій

Відео
Поділитися
© СК "Дніпро-1"
Дніпряни отримали два вилучення у другому матчі поспіль.

У четвер, 31 серпня, український "Дніпро-1" приймав словацький "Спартак" з Трнави у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій.

Номінально домашній поєдинок дніпрян проходив у словацькому Кошице та завершився на користь "Спартака" – 2:1. У першій грі команди не визначили переможця – 1:1.

Команда з Трнави забила швидкий гол вже на третій хвилині, проте у другому таймі "Дніпро-1" відігрався – м'яч у власні ворота зрізав Горосіто.

Поєдинок перейшов до овертайму, де "Дніпро-1", як і минулого поєдинку, заробив два вилучення – поле залишили Бабенко та Горін. Між цими епізодами Буката забив переможний гол, який вивів словаків до групового етапу Ліги конференцій.

"Дніпро-1" – "Спартак" Трнава – 1:2 (перший матч – 1:1)

Голи: Горосіто, 61 (автогол) – Даніел, 3, Буката, 106

"Дніпро-1": Кінарейкін, Мірошніченко (Танчик, 117), Сваток, Кравець, Каплієнко (Горбунов, 46), Бабенко, Лєднєв (Бланко, 46), Піхальонок, Рубчинський (Горін, 101), Білл (Філіппов, 77), Гуцуляк

"Спартак" Трнава: Такач, Коштрна (Шулек, 46), Штетіна, Горосіто, Мікович, Коша (Паур, 106), Зелькович, Офорі, Баїнович (Азанго, 91), Даніел (Уїлакі, 120+2), Рістовські (Буката, 91)

Попередження: Бланко, Горін – Шулек

Вилучення: Бабенко, 99, Горін, 108

Відеоогляд матчу

"Дніпро-1" розпочинав єврокубковий сезон у кваліфікаціях Ліги чемпіонів та Ліги Європи. У підсумку команда завершила виступи на міжнародній арені цього сезону, не здобувши жодної перемоги. Дніпряни стали першою командою в історії, яка без перемог вилетіла з трьох поспіль відборів єврокубків в одному сезоні.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" вилетіло з єврокубків після другої поспіль поразки від "Бешикташа".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі