Дискваліфікація заважає Зозулі перейти в АЕК

Поділитися
Дискваліфікація заважає Зозулі перейти в АЕК Зозуля може переїхати в Грецію © ФК Днепр
Грецький клуб хоче підписати гравця "Дніпра", а юристи намагаються скоротити термін покарання нападника.

Грецький АЕК зацікавлений у підписанні українського нападника Романа Зозулі. Однак грецький клуб не влаштовує те, що Зозуля дискваліфікований на півроку і не зможе грати на клубному рівні до листопада.

"Справді є певна зацікавленість з боку клубу до Романа. Але є один момент, який трохи гальмує всі переговори. Мова йде про дискваліфікацію Романа за відомий кубковий інцидент у матчі з "Зорею". Вона поширюється і на єврокубки, і на будь-який національний чемпіонат - тобто, в якому клубі Зозуля не почне новий сезон, у Греції, Україні, Іспанії чи ще десь, ці півроку ніби як будуть в силі", - сказав агент гравця Олександр Панков.

Також він підкреслив, що юристи намагаються скоротити термін дискваліфікації гравця: "Нами вже подана апеляція по відношенню до цього рішення КДК, і робота йде, щоб врятувати шматок кар'єри Роми Зозулі, тому що піврічна дискваліфікація - це чималий термін, і треба розуміти, що скоро почнеться і відбір чемпіонату світу, а основний форвард національної збірної України повинен бути до цього часу в тонусі.

АЕК перевіряє інформацію зі свого боку, а наші юристи ведуть роботу, щоб скоротити термін. Коли інформація щодо його дискваліфікації остаточно і офіційно проясниться - стане зрозуміло, чи буде Зозуля в АЕКу. Тому будемо чекати і сподіватися, що Роман не втратить півроку своєї кар'єри".

Раніше також повідомлялося про те, що Зозуля може перейти в інший грецький клуб - ПАОК. Однак на даний момент гравець вирушив разом з "Дніпром" на збори в Нідерланди.

Читайте також: Зозуля і Ротань дискваліфіковані на півроку

Нагадаємо, раніше гравцем АЕКа став інший український футболіст Дмитро Чигринський.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі