Чигринський підписав контракт з АЕКом

Поділитися
Чигринський підписав контракт з АЕКом Чигринський переїхав до Греції © AEK F.C.
Відомий український захисник продовжить кар'єру в Греції.

Дмитро Чигринський, який виступав в минулому сезоні в складі "Дніпра", офіційно підписав контракт з грецьким АЕКом. Угоду підтвердив офіційний сайт клубу.

Контракт центрального захисника з грецькою командою, яка в наступному сезоні виступатиме в Лізі Європи, підписаний за системою "2+1", а працювати українець буде під керівництвом грузинського спеціаліста Темурі Кецбая.

У минулому сезоні Чигринський провів за "Дніпро" 19 матчів у всіх турнірах. Сторони розірвали контракт за обопільною згодою через фінансові проблеми дніпровців. Раніше захисник виступав за "Карпати", "Шахтар" і "Барселону", а також провів 29 матчів у футболці національної збірної України.

Читайте також: Бруно Гама перейшов з "Дніпра" в "Депортіво"

Нагадаємо, раніше "Дніпро" покинули Ян Лаштувка, Матеус, Андерсон Піко, Дуглас, Бруно Гама, Лео Матос та Євген Шахов. Двоє останніх вже підписали контракти з грецьким ПАОКом, а Гама приєднався до іспанського "Депортіво".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі