«Динамо» віддало захисника в оренду «Ліону»

Поділитися
Київське «Динамо» віддало сенегальського захисника Пап Діакате в оренду французькому «Ліону». Про це у вівторок, 31 серпня, повідомив офіційний сайт українського клубу.
Київське «Динамо» віддало сенегальського захисника Пап Діакате в оренду французькому «Ліону». Про це у вівторок, 31 серпня, повідомив офіційний сайт українського клубу.Пап Діакате буде виступати за «Ліон» до кінця сезону 2010/2011. По закінченню терміну орендного керівництво французького клубу буде мати можливість викупити повноцінний контракт сенегальського футболіста. Умови угоди між клубами не розголошуються. У той же час низка французьких ЗМІ повідомила, що «Ліон» отримав право викупити трансфер Пап Діакате за 6-8 мільйонів євро. Сенегальський захисник перейшов до «Динамо» у 2007 році, проте не зміг розкрити свій потенціал через низку травм, які переслідували футболіста. Пап Діакате за керування нового наставника київського клубу Валерія Газзаєва перестав потрапляти до складу. Минулий сезон він провів в оренді в іншому французькому клубі - «Сент-Етьєнн». «Ліон» шукає посилення напередодні старту в Лізі Чемпіонів. Французький клуб потрапив до однієї групи з португальською «Бенфікою», німецьким «Шальке» та ізраїльським «Хапоелем».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі