"Динамо" виступило із заявою щодо поведінки уболівальників на матчі УПЛ

Поділитися
"Динамо" засудило поведінку ультрас © Динамо Киев от Шурика
Київський клуб буде сприяти розслідуванню.

Київське "Динамо" прокоментувало бійку за участю ультрас на НСК "Олімпійський" під час матчу УПЛ з "Олександрією" (1:0).

Заяву опубліковано на офіційному сайті клубу.

"Інформуємо громадськість про те, що зазначені хуліганські дії порушників Закону чітко зафіксовані технічними засобами служб арени, всі фото і відеоматеріали направлені керівництвом ДП НСК "Олімпійський" в ГУНП в Києві для вирішення питання про порушення кримінального провадження за ст. 296 КК України.

Сподіваємося, що органи правопорядку дадуть належну правову оцінку агресивним діям винних осіб і залучать їх до кримінальної відповідальності за вчинення злочину.

"Динамо" чітко позначає свою непохитну позицію про неприпустимість будь-яких проявів насильства на стадіоні і невідворотності покарання порушників закону. Зі свого боку ми гарантуємо всебічне сприяння органам слідства при розслідуванні кримінального провадження", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, ультрас "Динамо" палили фаєри і отримали зауваження з сусіднього сектора, після чого група фанатів відповіла нападом і побиттям людей. На трибунах були сім'ї з дітьми.

"Динамо" - "Олександрія" 1:0: огляд матчу, відео голу Циганкова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі