"Динамо" тільки виграє від призначення Луческу – Сидорчук

Поділитися
Луческу раніше очолював "Шахтар" © ФК Динамо
Киян очолив 75-річний фахівець.

Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук розповів про своє ставлення до призначення Мірчі Луческу головним тренером київського клубу.

"Мірча Луческу – відомий і титулований тренер в Європі. Думаю, у спортивному плані ми будемо перемагати, рости і прогресувати. Подія неординарна. Думаю, кожен сприйме по-своєму. В емоційному плані ця новина справила інформаційний бум і відразу викликала багато суперечок і думок, у тому числі і негативних. Але це були емоції, насамперед пов'язані з одним з попередніх місць роботи тренера.

Зараз, коли вже минуло кілька днів, якщо прибрати емоції та залишити спортивну складову, впевнений, "Динамо" тільки виграє від цього призначення. Луческу дійсно дуже довго працював в "Шахтарі", хто краще за нього знає нашого головного і принципового конкурента зсередини? Цей факт тільки на руку "Динамо", в цьому кроці є серйозні плюси", – наводить слова Сидорчука прес-служба "Динамо".

Нагадаємо, 23 липня київське "Динамо" оголосило про призначення багаторічного головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу на посаду наставника команди. Контракт підписаний на 2 роки з опцією продовження на рік.

За інформацією ЗМІ, румунський 74-річний фахівець буде отримувати в "Динамо" 1,2 млн євро в рік.

Раніше повідомлялося про те, що лідер "Динамо" вперше прокоментував призначення Луческу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі