Ультрас "Динамо" жорстко висловилися про призначення Луческу новим головним тренером команди

Поділитися
Ультрас Ультрас очікувано не підтримали рішення керівництва клубу © ФК Динамо
Фанати виступили проти призначення екс-тренера "Шахтаря".

Ультрас "Динамо" виступили з жорсткою заявою з приводу призначення новим головним тренером київського клубу Мірчі Луческу.

"Що ж, ми до останнього вірили, що це якийсь невдалий розіграш, але керівництво клубу втратило всі залишки здорового глузду, честі та гідності. Призначення 74-річного тренера, який неодноразово некоректно висловлювався на адресу "Динамо" – це плювок в очі всім уболівальникам "Динамо", і Суркіси повинні були усвідомлювати, які наслідки це спричинить за собою.

На даний момент ми звертаємося до всіх працівників "Динамо", у яких залишилася хоч крапля гідності: все, що вам залишається в нинішній ситуації – написати заяву на звільнення. Всіх вболівальників, кому болить за "Динамо" так само, як і нам, просимо слідкувати за повідомленнями нашого співтовариства – акції протесту не змусять себе довго чекати" – йдеться у заяві WBC ультрас "Динамо".

Сьогодні, 23 липня, київське "Динамо" оголосило про призначення багаторічного головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу на посаду наставника команди.

Контракт підписаний на 2 роки з опцією продовження на рік, а про фінансову сторону угоди не повідомляється.

Раніше повідомлялося про те, що Суркіс і Луческу дали перші коментарі після призначення румуна головним тренером "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі