"Динамо" слідом за "Шахтарем" планує проводити матчі Ліги чемпіонів у Польщі

Поділитися
Кваліфікація має стартувати вже влітку © ФК Динамо
Киянам треба пройти три раунди кваліфікації.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу ЗМІ розповів, де київський клуб планує грати єврокубкові матчі наступного сезону.

"Одразу після благодійного матчу з "Легією" я сказав президенту клубу Ігорю Суркісу, що було б добре зіграти наші єврокубкові матчі тут, у Польщі. Польща — відмінне місце для таких матчів. Тут чудова футбольна атмосфера, а головне, у Польщі зараз багато українців. Звичайно, краще було б грати в Києві, але якщо це виявиться неможливим, гратимемо в Польщі.

Упевнений, що багато українських уболівальників прийшли б на такі матчі, і ми б почували себе як удома. Це було б дуже важливим як для "Динамо", так і для України. У якому саме польському місті ми можемо проводити свої єврокубкові матчі? У Польщі багато чудових стадіонів – це велика країна. Упевнений, що тут зможуть грати свої єврокубкові матчі і "Динамо", і "Шахтар", - повідомив Луческу в інтерв'ю польським ЗМІ.

Нагадаємо, нинішній сезон чемпіонату України з футболу було завершено достроково через військове вторгнення Росії. Перше місце залишилося за "Шахтарем", який за підсумками 18 турів випереджав "Динамо" на два очки.

"Шахтар" отримав пряму путівку до групового раунду Ліги чемпіонів, а "Динамо" стартує з другого раунду кваліфікації.

Раніше повідомлялося про те, що"Динамо" буде сіяним у перших раундах кваліфікації Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі