"Динамо" програло "Бенфіці" у Польщі

Поділитися
"Динамо" пропустило два голи у першому матчі з "Бенфікою" © Сайт ФК "Динамо Київ"
Кияни не змогли впоратися з португальцями у Польщі.

17 серпня у польському місті Лодзь київське "Динамо" приймало португальську "Бенфіку" у першому матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Команда Мірчі Луческу зазнала поразки з рахунком 0:2.

Ще до перерви "Бенфіка" зуміла двічі засмутити господарів поля. На 9-й хвилині Жілберто після пасу від Маріу в дотик пробив у верхній кут воріт Бущана.

На 37-й хвилині португальці скористалися помилкою Циганкова. Лідер "Динамо" невдало віддав пас назад, Нерес підхопив м'яч та залишив його для Рамуша, який розстріляв ворота киян. Циганков також кілька разів перевіряв пильність голкіпера "Бенфіки", але до взяття воріт справа не дійшла.

У другому таймі "Бенфіка" діяла обережніше, а "Динамо" періодично вдавалося створити серйозний тиск на захист гостей. Найкращі моменти для голу мали Караваєв. Півзахисник після навісу від Буяльського не зумів переграти воротаря, а в іншому епізоді завдав дальнього удару – м'яч із рикошетом летів у ворота, але голкіпер знову врятував португальців.

Варто відзначити, що на 63-й хвилині у складі "Бенфіки" на заміну вийшов форвард збірної України Роман Яремчук.

"Динамо" – "Бенфіка" – 0:2

Голи: Жілберто, 9, Рамуш, 37

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Забарний, Попов (Сирота, 80), Дубінчак (Вівчаренко, 63), Шапаренко, Андрієвський, Буяльський, Циганков (Караваєв, 64), Бєсєдін (Ванат, 74), Шепелєв (Царенко, 74)

"Бенфіка": Влаходімос, Жілберто (Ба, 69), Отаменді, Морато, Грімальдо, Флорентіну, Перес, Нерес (Араужу, 63), Рафа Сілва (Чікіньйо, 85), Жоау Маріу, Рамуш (Яремчук, 62)

Попередження: Андрієвський

Матч-відповідь команди проведуть у Португалії 23 серпня. Переможець отримає путівку до групового етапу Ліги чемпіонів, а той, хто програв, вирушить до групового етапу Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що чотири футболісти "Динамо" привернули інтерес англійських клубів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі