"Динамо" повернуло до своїх лав кваліфікованого захисника

Поділитися
"Динамо" повернуло до своїх лав кваліфікованого захисника Бетау знов буде "бетонувати" захист киян © Dynamomania
Бразильський футболіст Бетау, який зіграв за "Динамо" більше ста матчів, повертається в столицю України після декількох років відсутності.

"Динамо" повернула у свої лави квалифициованного захисника: бразилець Бетао знову захищати кольори киян.

Про підписання угоди з бразильцем повідомив президент київського клубу Ігор Суркіс.

"Спочатку ми розраховували на іншого вільного агента - колишнього гравця Ювентуса Рето Циглера. Але оскільки він давно не грав, ми запропонували йому приїхати на перегляд, щоб протягом тижня або максимум десяти днів оцінити його стан. Але схвалення такої схеми від гравця так і не отримали", - наводить слова Суркіса Спорт-Експрес в Україні.



"Ось чому ми вирішили відгукнутися на прохання грав у нас колись Бетау, який говорить бажанням продовжити кар'єру в "Динамо". Як і Циглер, він не грав якийсь час, але, на відміну від швейцарця, проти перегляду не заперечував. Ребров ініціативу підтримав, бразилець пройшов всі тести, і буквально перед нашою розмовою лікарі підтвердили: його кондиції знаходяться на тому ж рівні, що, будучи динамівцем. Бракує тільки ігрової практики", - зазначив Суркіс.

Амансиу Еберт Вілліан виступав за "Динамо" з 2008 по 2012 рік, зігравши за киян більше 100 матчів. З приходом до команди головного тренера Олега Блохіна Бетау втратив місце в складі і відправився в оренду у французький "Евіан". Потім бразилець перебрався на батьківщину - останнім його клубом був місцевий "Понте-Прету".

Додамо, що до пошуку захисника киян підштовхнула травма став основним гравцем Євгена Макаренка, а також тривале лікування ще одного футболіста захисної лінії Євген Селіна.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" здобуло розгромну перемогу над "Дніпром" (3:0) і вийшов на перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі