"Динамо" поступилося супернику в агресивності і прагненні боротися - Хацкевич

Поділитися
"Динамо" поступилося супернику в агресивності і прагненні боротися - Хацкевич Хацкевич вважає результат закономірним © ФК Динамо
Головний тренер киян прокоментував завершення виступів команди в Лізі чемпіонів.

Вчора, 2 серпня, київське "Динамо" на виїзді зіграло з "Янг Бойз" повторний матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів - українська команда зазнала поразки з рахунком 0:2 (перший матч - 3:1) і покинула турнір.

Наставник української команди Олександр Хацкевич заявив, що його підопічні не заслужили позитивного результату:

"Хотіли виходити за рахунок довгих передач в першому таймі, але не було ніякого контролю. Взагалі не могли зав'язати гру, були якісь затиснуті, а швидкий пропущений м'яч вплинув на вихід з оборони в атаку через контроль м'яча. Також програли всі підбори. У другому таймі начебто щось почало виходити, але по такій грі позитивного результату ми точно не заслуговували", - заявив Хацкевич в ефірі програми "Профутбол".

"Хлопцям важко, але потрібно тримати удар і виходити на поле грати у футбол, а не зберігати рахунок. Ми всі разом виграємо і програємо. Ми поступилися в агресивності і прагнення боротися на кожній ділянці поля".

Воротар "Динамо" Максим Коваль, який випустив м'яч з рук і став винуватцем другого гола у ворота киян, вибачився перед уболівальниками:

"Хочу вибачитися перед уболівальниками, тренерами, гравцями і президентом клубу за другий пропущений гол, адже він повністю на моїй совісті. Вважаю, що я винен у тому, що ми не пройшли далі".

Варто відзначити, що "Динамо" тепер зіграє в останньому раунді кваліфікації Ліги Європи.

Нагадаємо, в минулому сезоні пройти "Янг Бойз" у кваліфікації Ліги чемпіонів не вдалося донецькому "Шахтарю".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі