"Динамо" поступилося "Янг Бойз" і покинуло Лігу чемпіонів

Поділитися
"Динамо" поступилося "Янг Бойз" і покинуло Лігу чемпіонів Швейцарці забили два голи і пройшли далі © twitter.com
Кияни не втримали перевагу першого матчу.

Київське "Динамо" на виїзді зіграло з "Янг Бойз" матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів - українська команда зазнала поразки з рахунком 0:2 і покинула турнір.

У першому матчі підопічні Хацкевича впевнено перемогли з рахунком 3:1, проте гол на виїзді залишав швейцарцям певні шанси на підсумковий успіх.

Поєдинок проходив на штучному газоні стадіону "Стад де Суїсс", на якому, як і очікувалося, киянам було складно показувати свою звичну гру. Господарі, у свою чергу, вже на 12-й хвилині заробили пенальті, який реалізував Оаро. Надалі динамівці вкрай слабо виглядали в атаці, хоча в одному з епізодів Ярмоленко вийшов на побачення з воротарем, але реалізувати свій шанс не зумів.

Кияни все частіше відходили в оборону, а команду кілька разів рятував воротар Коваль. Така тактика в підсумку привела до катастрофи - на 89-й хвилині розіграш кутового завершився ударом Лотомби головою, а воротар повинен був врятувати "Динамо", але в підсумку не зумів зафіксувати м'яч в руках - 2:0.

"Янг Бойз" - "Динамо" - 2:0 (перший матч - 1:3)
Гол: Оаро, 12 (з пенальті), Лотомба, 89

"Янг Бойз": Вольфлі, Беніто, фон Берген, Нуху, Мбабу, Раве, Соу (Лотомба, 85), Саного, Фасснахт (Сулеймані, 73), Оаро, Ассале (Нсаме, 73)

"Динамо": Коваль, Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар, Шепелєв (Корзун, 69), Сидорчук, Гармаш (Буяльський, 83), Гонсалес (Кравець, 90+2), Ярмоленко, Мбокані

Попередження: Мбабу, Оаро - Сидорчук, Віда, Гонсалес

Нагадаємо, в минулому сезоні пройти "Янг Бойз" у кваліфікації Ліги чемпіонів не вдалося донецькому "Шахтарю".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі